Om Profilrekruttering

Hos Profilrekruttering matcher vi de rette kandidater med vores kunders behov

Om os

Profilrekruttering handler om at gøre jobsøgning så målrettet, effektiv og vellykket som muligt – hvad enten du er kandidat eller arbejdsgiver.

Profilrekruttering består af et team med solid erfaring fra erhvervslivet. Vores mandskab dækker et bredt felt fra HR, personaleledelse over indkøb, administration og produktion til salg. Det betyder, at vi kan deltage aktivt – proaktivt – i både stillingsbeskrivelse og udvælgelse af kandidater, så jobsøgerne rammer det optimale match med arbejdsgiverens strategiske behov.

Med grundig, kyndig og positiv analyse sammensætter vi en unik online-ansøgningsformular til alle opslåede stillinger, som garanterer vores kunder et overskueligt og højt kvalificeret kandidatfelt til personlige samtaler. Samtidig får kandidater, som ikke matcher den aktuelle jobansøgning, en hurtig tilbagemelding, så de kan fortsætte deres søgning i andre retninger.

Jesper Hansen

Jesper Hansen har en social humanistisk uddannelse fra Aalborg Universitets Center. Lederaspirant og efterfølgende personalekonsulent og indkøber i Dansk Supermarked. Har siden siddet i stillinger som markedschef med ansvar for det danske marked i Toms Chokolade. 

Jesper bor med sin familie på et nedlagt landbrug syd for Vejle, hvor hans hustru driver Vejle Golf Bed & Breakfast. Jesper er tidligere topspiller i badminton og bruger meget af sin fritid på sejlads, hvor han har den højeste Yachtskipper grad for fritidssejlere og på golf, både som spiller og som frivillig. Har et positivt menneskesyn og oplever at langt de fleste mennesker vil gøre meget for at leve op til de positive forventninger, som omgivelserne stiller til dem.

Connect på LinkedIn
Profilrekruttering
Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle
Tlf.: +45 60 94 64 01
Mail: info@profilrekruttering.dk