For jobsøgere

Her er ansøgningsprocessen ens for alle og let at gå til

Sådan ansøger du

Hos os får du altid et hurtigt svar! Vores ansøgningsproces er tilrettelagt så vi sikrer, at vi får delt de rigtige informationer og alle ved hvordan de står umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Hvis du ikke kan finde et aktuelt job der passer til dig, kan du vælge at oprette en profil i vor Kandidatbank her.
Så vil vi kontakte dig når vi får en jobmulighed, der passer til dine kvalifikationer.

Fuld diskretion. Din kandidatur videregives ikke til tredjepart, før du har været til personlig samtale hos Profilrekruttering og har accepteret at  gå videre i rekrutteringsprocessen. Der indhentes ligeledes ikke referencer uden dit samtykke.

Vores rekruttering gennemføres i 2 faser

Første fase består af en række spørgsmål, som du besvarer via denne hjemmeside. Spørgsmålene er udarbejdet til det enkelte job, og erstatter den skrevne ansøgning.

Anden fase ligner det traditionelle forløb, med interview, test og præsentation som du kender det.

Inden du kan svare på spørgsmålene, vil du blive bedt om at acceptere vores samtykkeerklæring, som det kræves jf. persondataloven, for at vi kan anvende og opbevare dine oplysninger. Dine oplysninger kan altid slettes igen på din foranledning.

Spørgsmålene begynder med en registrering af dine persondata og efterfølges af 20-25 spørgsmål, som afdækker dine erfaringer og kompetencer i forhold til det konkrete job. Det tager typisk 15-20 minutter at besvare spørgsmålene.

Straks efter din besvarelse af spørgsmålene vil du modtage en e-mail med bekræftelse på at vi har modtaget din ansøgning.

Når ansøgningsfristen er udløbet, udvælger vi kandidater til personligt interview hos Profilrekruttering. Forud for dette vil du blive bedt om at udfylde en PersonProfilAnalyse. Virksomheden bliver ikke bekendt med din ansøgning før interviewrunden er afsluttet.

Endeligt vil udvalgte kandidater, blive inviteret til personlig samtale hos den virksomhed, som søger ny medarbejder.

Skulle du opleve problemer med at kommunikere med vores it-system, skyldes det formentligt din browser. Det er vigtigt at din browser (Windows Internet Explorer, Chrome, Firefox eller lign.) er opdateret. Det er gratis at opdatere din browser.

God fornøjelse!

Se ledige jobs
Profilrekruttering
VindinggÄrd Ringvej 1
7100 Vejle
Tlf.: +45 60 94 64 01
Mail: info@profilrekruttering.dk